2011. július 31., vasárnap

Anew Rejuvenute éjszakai krém - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Míg Ön az igazak álmát alussza, a krém kifejti hatását. A benne található aktív összetevők és technológiák mind azt szolgálják, hogy Ön frissebb külsővel ébredjen reggel.
A professzionális ránctalanító arckezelés ihlette
Az Anew laboratóriumokban megalkotott innovatív technológiák, melyeket professzionális ránctalanító kezelések inspirálnak, elősegítik a fiatalosság megőrzését. Az Anew Rejuvenate termékcsaláddal fantasztikus eredményeket érhet el. Az Anew Rejuvenate termékek formuláját professzionális ránctalanító kezelések ihlették:
RÁNCCSÖKKENTÉS: Facial FX technológia - megerősíti a sejtek kapcsolódását, valamint segít, hogy a bőr simább, kevésbé ráncos és egyenletesebb tónusú legyen.
MÉLYTISZTÍTÁS: Exfo-Smoothing komplex - a bőrfelület simábbá tételét célozza meg. Frisebbé varázsolja a bőrt és segíti az aktív hatóanyagok bőrbe jutását.
PÓRUSÖSSZEHÚZÁS: MiniExtraction technológia - formulája mikroösszehúzódások ezreihez hasonlóan hat, ezáltal segít, hogy a pórusok kevésbé láthatóak legyenek.
Míg Ön alszik, az Anew Rejuvenate revitalizáló éjszakai krém hat. Aktív összetevői és technológiája garantálja, hogy reggel friss külsővel ébredhessen.
1 hét után* a finom ráncok kevésbé láthatóak, a pórusok összehúzódnak és a bőr tónusa sokkal egyenletesebb.
* Az Anew Rejuvenate revitalizáló éjszakai krémnek 33 nő bevonásával az USA-ban végzett, 12 hetes klinikai tesztje (KGL 6220) összehasonlítva egy világszínvonalú luxus spa hotelben végzett professzionális ránctalanító arckezeléssel, melyet az USA-ban 31 nő bevonásával végeztek egy 1 hetes klinikai teszt (KGL 6425) során.
"Szeretném megelőzni a bőröregedést, ráncosodást. Többen észrevették (többek közt a férjem is) és jelezték is nekem, hogy mostanában olyan kipihent és sima az arcbőröm. Az arcom pár éjszaka használat után már kisimult és finom lett, több heti használat után a ráncaim alig észrevehetőek. "
Juhász Éva, Petőháza
"Az első négy-öt éjszaka után már látható volt a hatása bőrömön. Számomra ez megfizethető luxus, esténként azt érzem, hogy mindent megteszek arcbőrömért. Éppen eléggé meggyőző, hogy reggel ébredéskor az arcom smink nélkül természetesen szép. "
Reketye-Trifán Szilvia, Budapest
Az éjszakai krém aktív hatóanyagai és szuper technológiája akkor fejti ki hatását, mikor Ön az igazak álmát alussza. Így gondoskodik róla, hogy bőre üde és fiatalosabb lehessen reggel.


Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 22:33
. Anew Rejuvenute éjszakai krém - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése