2011. július 27., szerda

Balatoncard – Balaton Turizmus Kártya 2011 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó egy kupon oldalon vásárolt, de családi okokból nem felhasznált Balatoncard – Balaton Turizmus Kártya 2011.
A Balatoncard – Balaton Turizmus Kártya 2011 két felnőtt és maximum három gyermek számára biztosít kedvezményeket a Balaton régióban annak felmutatásával, korlátlan alkalommal.  Emellett a kártyához tartozó katalógusban található kuponok 1-1 alkalommal nyújtanak jelentős megtakarítást egy-egy szolgáltatónál.
Fedezze fel a Balatont - és számoljon a kártyával!
A kártya 2011. évi kiadása családok (max. 2 felnőtt és 3 gyereknek) és egyéni turisták számára kínál előnyös megtakarítási lehetőséget. A kártyatulajdonosokat szálláshelyek, éttermek, múzeumok, fürdőhelyek, strandok, sportolási lehetőségek várják. Az érvényességi idő alatt (2012. április 30-ig) korlátlanul felhasználható plasztik kártya a teljes Balaton régióban érvényes, sőt, túl is nőtte ennek határát (Veszprém, Zalaegerszeg, Marcali).
ÚJDONSÁG!!!
A katalógus végén található kivágható kuponok ellenében kedvezményes belépőt válthatnak 1-1 alkalommal az ott felsorolt strandokra és rendezvényekre.
A Balatoncard – Balaton Turizmus Kártya – az alábbi kedvezményeket kínálja Önnek korlátlan alkalommal: elég csupán felmutatnia a kártyát és máris jelentős összeget takaríthat meg!
- 6 Ft/liter árkedvezménnyel lehet a kiválasztott MOL törzskutakon üzemanyagot vásárolni a MOL Green Kártya segítségével.
- 20%a menetrendszerinti balatoni hajójáratokon és a sétahajókon (kompra nem érvényes! ).
- 10% szálláshelyeken
- 10% kedvezmény éttermekben
- Kedvezményesen látogatható a balatonfüredi Lóczy-barlang, a vörsi Tájház, a zalaszántói Kotsy Vízimalom és a monoszlói Hegyestű
- 50%kedvezménnyel internetezhet a paloznaki Teleházban.
- 10-20% sportszerkölcsönzésnél, vitorlázásnál, gokartozásnál, sétarepülésnél, tandemugrásnál.
- 10% kedvezménnyel kínál lovaglási lehetőséget több lovasudvar.
- 10%-kal olcsóbban vásárolhat számos borospince kínálatából.
- 10% kedvezmény a balatonfüredi Lili- Put és a tihanyi Lokomotív Kisvonatra.
- 10% kedvezmény különböző szépségszalonokba.
- 10% kedvezmény  autómentés díjából.
- 10-30% kedvezménnyel látogathatja a Balaton környéki településeken a felsorolt strandokat az érvényesség alatt tetszés szerinti alkalommal, a kártya felmutatásával.
- 10% kedvezménnyel várja Önt és családját a balatonszentgyörgyi Csillagvár, a keszthelyi Csigaparlament, Horrorárium, Babamúzeum, vagy a Történelmi Panoptikum, Vidor Játékmúzeum.
- Kedvezményes belépő a Veszprémi Nyári fesztivál, valamint a Cseszneki Nyár előadásaira.
- A Balatoncardhoz csomagolt Neophone kártyával 300 Ft értékben telefonálhat.
KUPONOK:
A katalógus végén található kivágható kuponok ellenében kedvezményes belépőt válthatnak 1-1 alkalommal az ábrahámhegyi, balatonberényi, vonyarcvashegyi, balatonaligai strandokra, a balatonfüredi Annagora Aqua és Wellnessparkba, valamint a balatonalmádi önkormányzati strandok valamelyikére.
Kupon ellenében kedvezményes belépő váltható az alsóörsi Harley Davidson Fesztiválra, valamint 1 fő részére ingyenes napijegy a kapolcsi Művészetek Völgye Fesztiválra. A kupon minden esetben a Balatoncard 2011. kártyával együtt érvényes!
Balaton Turizmus Kártya - ára: 3. 300, - Ft
Postaköltséggel: 3. 900, - Ft
Info: http: //balatoncard. hu/public/home. php


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-03 07:05
. Balatoncard – Balaton Turizmus Kártya 2011 - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése